KUKA MINÄ OLEN?

Olen Tapio Flinck ja ollut tekemisissä Rottweiler rodun kanssa jo parikymmentä vuotta.

Ensimmäisen rottweilerin, "Jellun", hankin kaverikseni vuonna 1983. Jo silloin totesin, että rottweiler on juuri sopiva rotu minulle, parempaa en ole vielä löytänyt, enkä huonompaan vaihda... vahva, monipuolinen ja itsevarma koira, se on minun mieleen!

Palveluskoiralajeista lähinnä sydäntäni on jäljestys.

Olen SRY:n pätevöimä rottweilereiden jalostustarkastaja ja SRY:n Pohjois-Suomen alaosaston perustajajäsen. Olen myös toiminut aktiivisesti paikallisen koirakerhon riveissä, mutta tällä hetkellä aktiivinen yhdistystoimintani on työ- ja perhesyiden vuoksi vähän jäähyllä.

Rottweilerhistoriassa on takanani myös kasvatustoimintaa, mutta oman kennelnimeni "Steelpaw's" sain 2002. Ensimmäiset Steelpaw's rottweilerit ovat vielä haaveiluasteella, mutta kennelnimelleni on rekisteröity yksi pentueellinen welsh corgi pembrokeita. Corgirotujen pariin olen ajautunut vaimoni Johanna Flinckin "ansiosta" ja joutunut toteamaan että vannoutunut rotikkaihminen on nyt kyllä höpsähtänyt näihin ison koiran egolla varustettuihin monitoimipakkauksiinkin!

Asumme taajaman ulkopuolella omakotitalossa Pattijoella, joka juuri liitettiin osaksi Raahen kaupunkia. Huhtikuussa 2002 syntynyt tyttäremme Jenni opettelee hyvin määrätietoisesti pitämään koirajengiämme kurissa.

Näillä sivuilla esittelen pääasiassa rottweilereitani, niin nykyisiä kuin jo autuaammille haukkumaille siirtyneitä. Johannan cardigan corgit & schapendoes löytyvät omilta Big-Wood's -sivuiltaan.