Return to Imports / Exports / Visitors

BJ

INT & NORD & NZL & AM & FI & SE & NO Ch
BADAGRI KIWI FANFARE

22.02.1997 –  2.10.2011

isä/sire: Cambrian Big Bickies
emä/dam: AM & NZL Ch Badagri Spring Daisy

kasvattaja/breeder: Anne Aitken & Helen Arps, NZL
omistaja/owner: Cynthia & Vincent Savioli, kennel Aubreys, USA

BJ’s 1,5 years visit here in Finland was like “veni, vidi, vici”. He was TOP-winning cardigan in 2000, BOB at FWCC’s nat. specialty 2000 and BOS in 2001 when he was beaten by his own daughter Big-Wood’s Kiwi Annwyl. He was also TOP-stud dog in 2003, but he wasn’t here anymore to receive this honour himself.

BJ was the most kindly boy; always happy and ready to please. He showed us his swimming and tracking skills. Oh boy – he loved all wet & muddy things!

Thank you Cindy & Vince for your trust to us!

Tulin, näin, voitin ajatteli BJ tullessaan Suomeen. Se jos mikä oli näyttelykoira, vaikkakin rakasti vapaa-ajalla kaikkea märkää ja mutaista. Se osoittautui myös luonnonlahjakkuudeksi jäljestyspuuhissa. Yleisolemukseltaan se oli itsevarma ja positiivisesti kaikkeen suhtautuva herrasmies, joka tuli toimeen muidenkin urosten kanssa yhtään sen enempi nöyristelemättä kuin pullistelemattakin.

Mitä niihin näyttelytuloksiin tulee, ne puhukoon itse puolestaan. Saapumistaan seuraavana päivänä se oli Lahdessa heti ROP ja ryhmäsijoituskin irtosi. Siitä se sitten lähti… erikoisnäyttelyssä se oli vuonna 2000 ROP (kaksi viikkoa saapumisestaan) ja vuotta myöhemmin VSP häviten vain tyttärelleen Tuutille (Big-Wood’s Kiwi Annwyl). Se palkittiin myös vuoden cardiganina 2000 ja vuoden jalostusuroksena vuonna 2003.

BJ ei ollut toki täydellinen, mutta täydellinen jalostuslaina se kyllä oli siinä missä tuttavuus koirapersoonanakin. Täällä vietetty liki 1,5-vuotinen ajanjakso hurahti ihan liian nopeasti ja siihen mahtui iloa ja surua. Olemme kuitenkin ikikiitollisia Cindylle ja Vincelle luottamuksesta antaa BJ hoiviimme.


Two weeks in Finland…