Pentuhaaveet siirtyivät / No puppies during this summer

Kotisivut ovat viettäneet hiljaiseloa, blogi vielä enemmän, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö mitään uutisoitavaa olisi ollut. Itseasiassa on ollut paljonkin. Vuoden aikana on tehty yhdessä ja erikseen reissu jos toinekin, joista olisi kyllä kerrottavaa, mutta jotenkin ne eivät vain itsestään tekstiksi jalostu. Asiaa ei ole yhtään helpottanut Johannan käsiongelmat, jotka ovat vaatineet jo kaksi operaatiota ja ovat tarvinneet ja tulevat vielä tarvitsemaan paljon sellaista “lepoa ja liikettä”, jota staattinen päätetyö ei ensisijaisesti tue. Tietokoneella vietetty aika on sen vuoksi korvattu jollain aivan muulla.

Käsitilanteen vuoksi myös pentuhaaveet siirtyivät vähintään puolella vuodella, sillä Pinkon juoksu sijoittui mitä huonoimpaan ajankohtaan ja astutusmatkalle lähtö ei kertakaikkiaan ollut siinä tilanteessa mahdollista. Nautimme nyt aikuisista koiristamme, kesästä ja keräämme kuntoa ja voimia talvipentuesirkusta varten.

Because of the very bad timing we didn’t mate our our Pinko this summer. We hope to have puppies out of her during next winter. Before that we will enjoy our adult dogs and have un with them.