Isometsäpäivät – 2018 – BWstock

IMG_7896-h

finflag Uskoisin, että jokaiselle kasvattajalle on tärkeintä nähdä omat kasvatit iloisina ja onnellisina perhekoirina. Minä olin taas onnekas ja sain ympärilleni suuren joukon kasvatinomistajia koirineen. Tänä vuonna ohjelmassa oli pääasiassa agilityä, nose workia ja näyttelyharjoituksia. Paikan päällä vieraili myös Lumitassu esittelemässä tuotteitaan ja pitämässä meille yllätysarpajaiset. Päivän aikana myös ihmislapsille oli omaa ohjelmaa ja totta kai me myös syötiin ja pidettiin hauskaa mm. hassun bingon myötä. Koskaan ikinä ei ole näillä koirien sukujuhlilla vielä vettä satanut, eikä satanut nytkään. Helle helli ja nahka punoittui. Yhteenlaskettu henkilömäärä nousi tänä vuonna 55 ihmiseen ja 43 koiraan. Olen ylpeä, kiitollinen ja onnellinen. Kiitos, että tulitte! Kiitos, että pidätte hyvää huolta koiristanne ja annoitte sen näkyä.

IMG_8318-h

ukflag Annual Big-Wood’s meeting called BWstock (or “Isometsäpäivät” in Finnish) collected 55 people and 43 dogs to spend a sunny day together. This year’s themes were agility, nose work and ringcraft. We also had some own fun for lovely kids and their own or loaned dogs.

IMG_8338
Arpajaisvoittona ollut Carrier-ruokasäkki meni Patun perheeseen

IMG_7970
Hyvä Maisa!

IMG_8130
Täältä tulee Hippu!

IMG_8245
Hoplaa!