Agility @ Raahe 19.5.2018

finflag TuTu (Big-Wood’s Triumph Renown) otti nollavoiton pikkuminien kolmosluokassa hyppyradalla ja toi sille ihkaensimmäisen hyppysertin. Agilitykielellä sanottuna tämä tarkoittaa, että hyppyvaliokello lähti tikittämään. Aika näyttää saavutetaanko tuota titteliä koskaan, sillä veteraani-ikäisen koiran kanssa mennään tässä lajissa AINA koiran ehdoilla.

TuTURaahe

Marski (Big-Wood’s Grymus Granlund) starttasi viimein alkuperäisen ohjaajansa Jennin kanssa kisoissa. Lähtökohta oli sinällään hiven epäreilu Jennille, sillä tämä oli ihkaensimmäinen kilpailupäivä hänelle sillä äiti (Johanna) kilpaili “vahingossa” Marskin kakkosluokkaan viime syksynä. Hienosti se yhteinen sävel sieltä lopulta löytyi ja väsymyksestä huolimatta he taistelivat viimeiseltä radalta tuloksen ja palkintosijoituksen (2.)!

RaaheMarskiJenni

Myös Luva-muori juoksi mukavan radan medi3-luokassa. Nollatuloksella irtosi myös pronssisija. Nämä kilpailut jäivät Luvan viimeisiksi kolmosluokan radoiksi (ainakin toistaiseksi), sillä Agilityliitto myönsi Luvalle anomuksesta luokka-alennuksen. Jatkossa Luvan ohjaajana kilpailuissa nähdäänkin Jenni ja he aloittavat yhteisen taipaleen maltillisesti ykkösluokasta. Tämä on paitsi Jennille mukava kilpailu-uran aloitus, myös kohta 10-vuotiaalle Luvalle maltillinen jatko kilpailu-uralle.

LuvaRaahe

Kaikki kuvat: Eevi Lehvonen

ukflag TuTu (Big-Wood’s Triumph Renown) & Johanna won their very first Agility Jumping Certificate from the highest level (XS-mini-3). Marski (Big-Wood’s Grymus Granlund) placed second in his class (mini2). He was handled by Jenni Flinck, who competed first time in official competitions. Luva-the-Shapendoes did also well with Johanna. They did a clear round and placed 3rd in medi3 class.

All photos by Eevi Lehvonen