«

»

Oct
14

Agility news

finflag TuTu (Big-Wood’s Triumph Renown), Marski (Big-Wood’s Grymus Granlund), Tuutikki (Big-Wood’s Wizia Wryneck, om.&ohj. Julia Pekkala) & Helka (Big-Wood’s No Doubt, om. Päivi Huttunen, ohj. Mikko Palsola) ovat tälle syksyä osallistuneet agilitykisoihin.

Corgien agility-rotumestaruus kilpailtiin Oulussa 20.8.17. MINI1-luokassa voiton vei Tuutikki. Toiseksi tuli Marski. MINI2-luokassa voiton vei TuTu. Kokonaistuloksissa Tuutikki tuli rotumestaruudessa toiseksi ja TuTu kolmanneksi. Voiton vei itseoikeutetusti Mirkun Myy (Agicard’s Columba Palumbus), joka on hallinnoinut agilityä tässä rodussa jo useamman vuoden.

Marski teki Raahessa jymy-yllätyksen 2.-3.9. Se nappasi kolmesta peräkkäisestä startistaan kolme virheetöntä suoritusta (sijat 1-2-2), kolme LUVA-tulosta ja sai näin ollen ensimmäisen agilitysertinsä ja nousi kakkosluokkaan. Sieltäkin tuli vielä tulos ja palkintosija (2). Samoissa kisoissa isosisko TuTu juoksi yhden virheettömän radan LUVA-tuloksella MINI-2 luokassa ja keräsi sijoitukset 1-1-2-3.

TuTu sai kakkosluokasta viimeisen LUVA-tuloksensa ja toisen agilitysertinsä siirtyen nk. nollavoitolla agilityn korkeimpaan luokkaan komeasti Oulussa 14.10.17. Samoissa kisoissa myös Marski avasi LUVA-tilinsä kakkosluokasta sijoittuen päivän ensimmäisellä radalla toiseksi.

ukflag We have had fun with agility and our Cardigans during this autumn.

TuTu (Big-Wood’s Triumph Renown), Marski (Big-Wood’s Grymus Granlund) and Tuutikki (Big-Wood’s Wizia Wryneck, handled by Julia Pekkala) took part to Agility championships for both Corgi breeds. Tuutikki won MINI1 class and Marski was 2nd. TuTu got her winner rosette from MINI2 class. In the final results (all classes) Tuutikki was 2nd and TuTu 3rd.

TuTu and Marski have both won agility CCs and qualified to the next level. Marski won his at Raahe 3.9. and he’s now competing at level 2. TuTu made her last clear round at level 2, won her class and her 2nd agility CC at Oulu 14.8. She’s now qualified to the highest agility level. We are so proud of these two clever, agile and also beautiful Cardigans.

20935022_10155688057087360_6498393489022333681_o
Big-Wood’s team @ Welsh Corgi agility championships 2017: TuTu, Johanna, Marski, Julia & Tuutikki.