«

»

Jul
30

Isometsäpäivät – 2017 – BWstock

IMG_1899
Kuva: Petra Tiittanen

finflag Vuosittaiset Isometsäpäivät ovat taas takanapäin. Kiitos että olitte, tulitte ja osallistuitte!

Päivän aikana meillä vierali vajaa 50 ihmistä koirineen tai koiratta “rotufossiileista” aina uusiin, rotuun vasta tutustumassa oleviin saakka. Päivän aikana Pirjo (www.pondera.fi) antoi meille tottelevaisuuskoulutusvinkkejä. Kuulimme myös eläinlääkäri Laura Helveen vinkit koirien ensiapuun ja perusterveydenhoitoon sekä mm. matkusteluun lemmikin kanssa Suomen rajojen ulkopuolelle. Kentällemme nousi myös pop up -koiranruokamyymälä kun Lumitassu (www.lumitassu.fi) toi meille tuotteensa esille ja järjesti yllätysarpajaiset. Päivän päätti äärimmäisen hauska houkutusten highway -juoksukilpailu, jossa kukaan ei voittanut tai hävinnyt, mutta yleisöllä oli hauskaa senkin edestä. Päivän aikana myös syötiin grillin antimia ja Eeron paistamia muurinpohjalettuja ja kuvattiin koiria. Sääkin meitä jälleen suosi, sillä aurinko jaksoi paistaa koko päivän.

ukflag Annual Big-Wood’s meeting called BWstock (or “Isometsäpäivät” in Finnish) collected nearly 50 people and their dogs to spend a sunny day at Johanna’s place. This year’s themes were obedience trainings and first aid for dogs. We also had a pop up dog food shop.

IMG_2731

IMG_1842

20517654_10155716022168578_1559351780_o
Kuva: Minna Lappi

IMG_2341
Kuva: Petra Tiittanen